Coronavirus

Laatste nieuws
 

Beste Gasten en Beroepschauffeurs,

Door de maatregelen die de regering heeft genomen i.v.m. het coronavirus moeten wij met pijn in ons hart onze deuren t/m 6 april sluiten. Wij hopen dan ook dat we hierdoor samen het virus onder controle krijgen.

Met alle respect voor de beroepschauffeur, die hier toch doorheen moet, hebben wij ma t/m do van 18:00 t/m 21:00 uur een bezorgmoment, om jullie aan de vrachtwagen op onze parkeerplaats van een warme maaltijd te voorzien. De keuze is wel iets beperkt. Indien mogelijk contant en gepast betalen, pinnen kan ook.

Jullie kunnen gewoon van onze douches gebruik maken en voor een wc-wagen is gezorgd.

Het team van Restaurant “Feyenoord”
wenst iedereen veel sterkte in deze roerige tijd.

Napoleonsweg 146,
6083 AB Nunhem.

Vragen?

Neem gerust telefonisch contact met ons op:

Verras je moeder

Zondag, 13 Mei 2018 @ 20:00

Op 13 mei is MOEDERDAG; Dit vieren wij met een heerlijk moederdag 3 gangen keuze menu en natuurlijk zal onze traditionele moederdag verrassing niet ontbreken.

Speciaal menu voor Vader

Zondag, 17 Juni 2018 @ 20:00

Zondag 17 juni is VADERDAG; Ook vader wordt bij ons niet vergeten en in de watten gelegd. Een vader dag menu met een smaakvol presentje.

Een Culinaire Kerst

 

Dinsdag, 25 December 2018 @ 20:00

Speciaal voor de kerstdagen een heerlijk uitgebreid à la carte kerstmenu voor u. Dit menu wordt geserveerd tijdens eerste en tweede kerstdag op 25 en 26 december. Vanaf half oktober ligt het Kerstmenu voor u klaar. Hieronder kunt u eenvoudig reserveren voor een of beide kerstdagen. Of vraag erna in ons restaurant.

Nieuwjaars menu

 

Woensdag, 2 Januari 2019 @ 20:00

We hebben even een kleine vakantie van 27 december tot en met 2 januari zijn wij gesloten. Donderdag 3 januari 2019 gaan wij weer open en verrassen U met een Nieuwjaars menu.

Valentijnsmenu vol hartstocht

Donderdag, 14 Februari 2019 @ 20:00

Verras je geliefde dit jaar eens met een heerlijk diner om verliefd van te worden. Vol hartstocht en passie heeft onze chef kok een heerlijk Valentijnsmenu voor u samengesteld van scampi’s en hertenbiefstuk en verrukkelijk valentijns dessert.