Ook in de lente en de zomer 2018 heeft Restaurant Feyenoord van alles voor U in petto. Hier meer info over het Lente- en zomerprogramma bij Restaurant Feyenoord. Klik onderstaand op onze speciale menu links; Valentijn iemand verrassen, Vastelaovend na de optocht genieten van ons Vastelaoves menu. Pasen samen met de familie genieten…….

Valentijns menu

Verras je geliefde dit jaar eens met een heerlijk diner om verliefd van te worden. Vol hartstocht en passie heeft onze chef kok een heerlijk Valentijnsmenu voor u samengesteld van scampi’s en hertenbiefstuk en verrukkelijk valentijns dessert.. Bekijk hier onze Valentijns menu >>

Vastelaovesmenu

Tijdens de carnavalsdagen serveren wij op maandag en dinsdag een “Vastelaoves” menu. Maandag 12 februari zijn we vanaf 11:00 uur open. Dinsdag 13 februari zijn we vanaf 09:30 uur open.

Dinsdagmorgen is er van 10:00 uur tot 12:00 uur tevens het traditionele “sjpek mit eier aete” of spek met eieren eten. Tijdens de vasteloavesdaag kan er uiteraard ook ‘à la carte‘ of van de kaart gegeten worden.

Lees hier meer over het Vastelaoves menu >>

Paasmenu

Tijdens eerste en tweede Paasdag serveren we een speciaal Paasmenu. Reserveren mag. Tijdens deze Paasdagen is het ook mogelijk om à la carte te eten.

Lees hier meer over ons Paasmenu >>

Bekijk hier het laatste Zomernieuws met aspergegerechten en vaderdag- en moederdagmenu >>

Volg ons op Facebook

Restaurant feyenoord staat ook op Facebook. Hier houden wij u ook van speciale evenementen op de hoogte. Klik hier om onze Facebookpagina te bekijken >>

Lente- en zomerprogramma bij Restaurant Feyenoord

Bezoek ons gezellige restaurant en geniet!
Hopelijk tot ziens op een van deze dagen.

Ans Smeets

Restaurant Feyenoord