over onze chefs

alex & albert
 

CHEFS ALEX & ALBERT

Alex

Als klein “menke “ was ik altijd te vinden in de keuken. Ik hield niet zo van groente maar een coteletje of een biefstuk dat vond ik heerlijk, al jong leerde mijn vader mij om die biefstuk zelf te bakken, In 19 .. kwam mijn collega Albert (Appie) ons team versterken, hij had al in vele keukens met de scepter gezwaaid, van hem heb ik vele dingen geleerd . Ik ben al vanaf 1987 werkzaam in ons familie bedrijf en zoals “Pap” mij geleerd heeft een biefstuk te bakken, bak ik ze nog steeds.

Albert

Ik was al vele jaren als kok werkzaam van restaurant kok tot pannenkoeken bakker tot cateraar toen ik in 1990 ben ik gaan solliciteren bij Restaurant “Feyenoord”. Mijn gesprek met Jo Smeets verliep aangenaam en gaf gelijk een goed gevoel ,ik werd dan ook direct aangenomen. Nog steeds doe ik mijn werk met veel plezier en samen met collega Alex zetten we graag ons beste menu voor u op tafel.

Maak kennis

met ons team

Ans Smeets

Ans Smeets

Manager

In 1975 begonnen bij mijn ouders eventjes als afwashulp en al snel in de bediening, om in 1985 het bedrijf over te nemen samen met mijn broer Jo. In de loop der jaren komen er steeds meer taken bij en ben ik het aanspreekpunt voor iedereen, maar mijn mooiste taak blijft toch om onze gasten een gezellig en smakelijk verblijf te bezorgen in ons restaurant.
Marjo

Marjo

Gastvrouw

Tot het laatst toe ging mijn man Jo altijd even naar de zaak, een praatje met de gasten of even de dag doorspreken. Zijn passie voor het bedrijf heeft mij gemotiveerd om na zijn overlijden, ik eerst verschillende jaren in de keuken werkzaam te zijn geweest, zijn taak in het restaurant over te nemen.
Angelique Smeets

Angelique Smeets

Gastvrouw

De horeca is mij met de paplepel in gegeven ik ben al vele jaren in ons familie bedrijf werkzaam. Waar ze mij nodig hebben ben ik te vinden. En nog altijd met veel plezier, want daar komen onze gasten voor.